9

Komentari (9)

Hadzija123
Vec se naziru 4 ekipe koje ce se boriti za vrh
plemic
zašto takozvani novinari forsiraju "novi lider, zasjeo na vrh"? danas to čitam tri puta, a i oni su svijesni da trenutačno liderstvo nema vrijednosti, barem dok se ne odigraju zaostale utakmice.
siroki1991
Pa mora netko biti lider. Iako se slazem za ovo kad u istom kolu pisu 5 clanaka, barem da pricekaju da svi odigraju kolo… Siroki inace lider i prije i nakon kola, kao i veliku vecinu sezone
E.Car
Ma bitno je da rezultati budu odraz igre koju ekipe imaju a ne da sudije kroje rezultate. Btw ako Zrinjski dobije u srijedu opet je Željo na prvom mjestu!!!!
E.Car
@plemic vidimo se idući vikend!!! Kad dođete na Grbavicu, ostavite svaku nadu kod kuće!!!!
Hadzija123
Ovaj igman ima pktencijal ima ekipu koja moze da parira ekipama u vrhu ali ne razimijem njihov mentalni sklop ili je do trebera pa u svaku utakmicu ulazi defanzivno sa previse respekta prema protivniku a mozda je i do trebera ko ce ri ga znati
789012455
Sve cestitke na pobjedi ,zasluzeno !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.