Crne slutnje potvrđene, NK Široki Brijeg traži odgodu dva meča

Veliki problemi na Pecari

Crne slutnje potvrđene, NK Široki Brijeg traži odgodu dva meča

E. Škorić

Nogometni klub Široki Brijeg nalazi se u velikim problemima zbog velikog broja zaraženih koronavirusom.

Široki Brijeg je molio za odgodu utakmice na Koševu, no ona se ipak odigrala i Sarajevo je u subotu slavilo s 2:0, a sada je potvrđeno da su koronom zaražena šestorica nogometaša sa tog susreta, kao i jedan član stručnog štaba. Uz to, ranije je 12 igrača sa simptomila bilo u izolaciji.

"Iako je NK Široki Brijeg prije spomenute utakmice, uslijed razvoja cjelokupne situacije, o svemu telefonski obavijestio protivničku momčad i Nogometni savez Bosne i Hercegovine, isti su se oglušili na naše molbe za odgodom utakmice. Svjesni svega bojali smo se ovakvoga epiloga, a on nije pitanje samo NK Široki Brijega, nego svih nas. U pitanju su zdravlje i zaštita života, kako naših igrača i djelatnika, tako i suparničkih igrača i djelatnika, sudaca i svih ostalih koji sudjeluju u organizaciji utakmica", navode iz NK Široki.

Široki Brijeg je službeno najavio da će tražiti odgodu sljedećih utakmica. FK Velež Mostar u osmini finala Kupa u srijedu, kao i prvenstveni meč sa Tuzlom City za vikend u 12. kolu Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo vrlo ozbiljno pristupiti ovome problemu i konačno pogledati kamo nas sve ovo vodi. Danas NK Široki Brijeg, a sutra možda već netko drugi...", poruka je sa Pecare.

⚠️ 𝗦𝗮𝗺𝗼 6️⃣ 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮 𝗻𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝘃𝗻𝗼 𝗻𝗮 𝗸𝗼𝗿𝗼𝗻𝗮𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀 ‼️ Uz onih 1️⃣2️⃣ igrača koji su osjećali simptome i koji su na vrijeme...

Posted by NK Široki Brijeg on Monday, October 19, 2020

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Oni se radjaju zarazeni. Izbacite ih iz lige.
8 15
jassony
Gasi UZP-ovce!!!
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi