Široki Brijeg odbio novu ponudu za Menala
Menalo je izrastao u jednog od najboljih igrača Premijer lige BiH i zahvaljujući njegovim igrama Široki Brijeg se našao u samom vrhu Premijer lige BiH.

Brojni klubovi se interesuju

Široki Brijeg odbio novu ponudu za Menala

U Širokom Brijegu su se, više-manje, pomirili da će uskoro ostati bez mladog Luke Menala koji ove sezone briljira u plavo-bijelom dresu.

Menalo je eskplodirao ove sezone i, prema mišljenju mnogih, trenutno je najperspektivniji fudbaler Premijer lige BiH. Na 17 ligaških utakmica je zabio devet golova i upisao četiri asistencije, a njegove odlične igre nisu prošle nezapaženo.

Za dovođenje ovog mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine interes je navodno pokazao i jedan poljski prvoligaš, koji je poslao ponudu tešku 200 hiljada eura uz postotak od narednog transfera, međutim ista je odbijena od strane rukovodstva Širokog Brijega.

Nisu Poljaci jedini. Menalo je već neko vrijeme interesantan i zagrebačkom Dinamu, koji prema ranije potpisanom ugovoru o saradnji ima prednost pri dovođenju talentovanih igrača sa Pecare.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ugovor sa Širokim Brijegom, podsjećamo, Menalu važi do 2020. godine.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije