Široki Brijeg odradio prvi trening u 2018. godini

Počeli pripreme za drugi dio sezone

Široki Brijeg odradio prvi trening u 2018. godini

Endin Čaušević

Široki Brijeg krenuo je s pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi BiH, a igrači Gorana Sablića u dobroj atmosferi odradili su prvi trening.

Pecaru su u januaru napustiti Baša i Grubišić, dok je van stroja i dalje Čabraja zbog teške povrede. Sablić je mogao računati na sve igrače uz prinove Perkovića, Bandića i Peku.

Ekipa Širokog će narednih 20-tak dana trenirati na Pecari, a krajem mjeseca će učestvovati na Istria Winter kupu u Novigradu i Rovinju. Dan prije će odigrati i prijateljski meč protiv Croatije Zmijavci.

Igrači koji su se odazvali Sabliću na prozivci: Luka Bilobrk, Martin Zlomislić, Dino Ćorić, Stipo Marković, Josip Barišić, Danijel Kožul, Wagner, Stjepan Lončar, Jure Ivanković, Josip Ćorluka, Luka Menalo, Ivan Baraban, Slavko Bralić, Ivan Miličević, Mateo Marić, Toni Nikić, Stipe Jurić, Bože Vukoja, Josip Ćorić, Luka Begonja, Bernardo Matić, Ivan Peko, Krešimir Bandić, Marko Perković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi