Široki Brijeg ostaje bez Dine Kresingera?
ABC

Kontaktirao ga bivši klub

Široki Brijeg ostaje bez Dine Kresingera?

Iskusni hrvatski internacionalac Dino Kresinger (33) dobio je ponudu da se u januaru vrati u redove Cibalije.

Kresinger se u protekloj polusezoni nije pretjerano naigrao na Pecari i sve je izvjesnije da će poslije godinu dana napustiti Široki Brijeg, a kao naredna destinacija u njegovoj karijeri spominje se Cibalija iz Vinkovaca. 

"Jasno je da Cibalija želi Dinu Kresingera i postojali su kontakti, ali prema mojim informacijama velike su šanse da će ostati sa nama i u drugom dijelu sezone", kazao je trener Slaven Musa za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom svoje dosadašnje karijere ovaj napadač je nastupao u dva navrata za Cibaliju, a u Hrvatskoj je još nosio dresove Varaždina, Međimurja i Slaven Belupa. Jedno vrijeme je također bio član Zavrča i Western Sydneya.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.