Široki Brijeg želi Tonija Jovića iz Borca?

Transfer špekulacije

Široki Brijeg želi Tonija Jovića iz Borca?

Široki Brijeg će nastojati u januarskom prijelaznom roku dodatno pojačati svoje redove u borbi za osvajanje naslova prvaka Premijer lige BiH. 

Na meti trenera Slavena Muse nalazi se nekoliko fudbalera, među kojima je i hrvatski internacionalac Toni Jović (23) koji trenutno nastupa za Borac. 

Krilni napadač banjalučkog premijerligaša u protekloj polusezoni je na svom kontu zabilježio pet golova i dvije asistencije, a čelnici tima sa Pecare već su kontaktirali Borac u nadi da angažuju Tonija Jovića. 

Jović je svoju profesionalnu karijeru počeo u Rijeci i još je nosio dresove Krka, Pomorca, Grobničana i Borca u koji je stigao u julu prošle godine. 

Nije isključeno da Borac u narednom periodu odluči prodati nekoliko igrača, budući da pored Jovića veliki interes vlada za Saničanina koji će u subotu otputovati na probni rad u italijanski Udinese. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.