12

Komentari (12)

Ters
Idealno bi bilo da oba tima izgube. Ali hajde, neka bude neriješeno
user1582268664
Imali korone u SB ?
MangasColoradas
...e cuj nista manje nego pobjedu...ovaj je veci optimista nego onaj lik sto je dosao u Romu i rekao kako ne misli biti rezerva Dzeki.
Deda3003992
Nada posljednja umire ali ipak umire :)
Brazuka
Jel te prošla korona nema te 2 sedmice
rabodimis
Sta je Toni jesil to prelomio ? XD Nesto je nervozan u zadnje vrijeme, prijeti, galami.. Treba mu rec da tresne dva-tri Bosaurina prije tekme, nije nesto al pomoce do poluvremena..
Sanica79285
Mnogi su došli tako,pa otišli uplakani kući...
Denchi
Fale mu psovke s tribina, ove iz Listice mati redovno mokrom carapom po glavi tukla...
pjanke.sa
Da vam kazem momci, svaka njima cast, neka igraju, naravno da ce htjeti pobjedu pa nece izjaviti suprotno. Ali i ovaj put bodovi ostaju kuci. Trebaju nam ;-) Mozda u slijedecem zivotu. Njihova pobjeda bila bi veliko iznenadjenje, cak i nerijeseno. Naprijed moje Sarajvoooooooo!!!
Rajvosa2019
Hehehe bas me nasmija , hajde da je rekao da dolazi da osvoji bod - da mi je njegov mozak na 5 minuta
ZukaZu
Jao naslova Hahahahahahaha. MRS KUCI BEZ BODOVA STOKO !!!!
Edin Merlin
Hahahahahhahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahaahha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.