U Širokom složni pred komšijski derbi: Njima poštovanje, nama bodovi

Press konferencija tima s Pecare

U Širokom složni pred komšijski derbi: Njima poštovanje, nama bodovi

E. Ganibegović

U predstojećem, 25. kolu, Premijer lige Bosne i Hercegovine gledat ćemo komšijski derbi između Širokog Brijega i Posušja. 

Na današnjoj konferenciji za medije trener domaće momčadi Jure Ivanković najavio je kako Široki Brijeg želi odigrati kvalitetniju utakmicu protiv Posušja u odnosu na posljednji derbi (1:1) na Pecari.

"Nadam se kako ćemo ovaj put biti puno bolji nego što smo bili u toj utakmici i kako ćemo zabilježiti pobjedu. Kod njih su se malo promijenile okolnosti, imaju novog trenera i rezultatski su rasterećeniji zbog određene zalihe bodova ispred svojih konkurenata u borbi za ostanak", istaknuo je Ivanković i najavio kako očekuje dosta zanimljivu i dinamičnu utakmicu.

"Ako budemo na željenoj razini, mislim kako će se sve pitati nas u ovoj utakmici. Posušje zaslužuje poštovanje, ali mi želimo prikazati kvalitetnu igru, zabilježiti pobjedu i na taj način razveseliti naše navijače", poručio je Ivanković i dodao kako Mujan ima problema s ozljedom lista i njegov je nastup upitan.

Jedini igrač koji sigurno neće konkurisati je povrijeđeni Vinko Rozić.

Vezni igrač Bože Vukoja kazao je kako Plavo-bijeli nisu ima sreće s realizacijom u proteklim utakmicama izrazivši nadu kako će sada biti bolji u tom segmentu.

"Možemo se vratiti na pobjednički kolosijek, vjerujem u ovu momčad. Mislim kako nam je u posljednjih nekoliko utakmica nedostajala kvalitetna realizacija i to trebamo popraviti. Nadam se kako ćemo ovaj put biti kvalitetni u svakom segmentu igre, a onda neće izostati dobar rezultat", smatra Vukoja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekujemo agresivno Posušje, jer su jako dobra momčad. Ipak, vjerujemo kako ćemo ubilježiti pobjedu u ovoj utakmici", dodao je.

Utakmica Široki Brijeg - Posušje igra se na Pecari u nedelju od 19 sati. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi