Široki Brijeg prijavio još dvojicu igrača za Kairat

Kazahstanci gostuju na Pecari

Široki Brijeg prijavio još dvojicu igrača za Kairat

Novo evropsko putovanje fudbaleri Širokog Brijega započinju večeras.

Plavi-bijeli će na Pecari u sklopu 1. kola kvalifikacija za Evropsku ligu ugostiti Kairat, a iako je favorit kazahtanski tim, u Širokom Brijegu drže kako nisu nepobjedivi i da imaju slabosti koje mogu iskoristiti.

U večerašnjem meču Širokobriježani će biti jači za Stanka Marića i Branimira Cipetića, koji su, nakon što je prikupljenja dokumentacija i riješena papirologija, dodani na popis onih koji će konkurisati za Kairat.

Svi igrači Kairat dočekuju maksimalno spremno, tako da nema sumnje da je trener Goce Sedloski nakon jučerašnjeg treninga imao slatke muke da izabere udarnih 11 za ovogodišnju premijeru.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Oni su dobra, kvalitetna momčad, pritom još u takmičarskom ritmu. Ali, i mi smo odlično radili u proteklih mjesec dana. Spremni smo dati sve od sebe, ostavit ćemo srce na terenu i uz pomoć naših navijača, našeg 12. igrača, pokušati doći do pobjede, po mogućnosti bez primljenog gola", rekao je Sedloski uoči utakmice.

Podsjetimo, susret se igra s početkom u 21:00 sati. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi