69

Komentari (69)

Keno
Smiri te se djeco, nemoj te medjusobno trosite energiju na ove cetnike i ustase se vise po portalu
Plavi orkestar
Sta su se ovo pitice upalile...Napelo im se govno pa misle srce.Kako vas nije stid ovoga što pišete?
pipun
Govna od portala, govna od kvazi novinara kad dozvoljavate ovakvo psovanje. Stoko nepismena ako vec vodite ovaj portal edukujte se malo i naucite zakon o javnim glasilima. Nadam se da ce neko vas prijaviti i odrati vam tu smrdljivu supcinu sa odstetom i ugsiti vam portal.
soul_eclipse
Ma njima odgovara što se mi psujemo ovde i koljemo haah ali u svakom slučaju preloš portal
Keno
Potpuno se slazem
Dzebra2019
Al sto se ovi bordo kmečavci provlače ...
konjnakvadrat
Kako je dobro ici iz X u X, jebes sex
konjnakvadrat
Pjanke hoces da ti kazem sta ces igrat za derbi ?
teddy sheringham
Ono kad na vijest o šampionima, najglasniji budu navijači melje.
MirzaBarucic
Realno, zaboli nas kita za vama :))) Režimci.
Sa1946
Vidim kako te zaboli kita, na svakoj objavi komenarišeš bolesniče.
soul_eclipse
Što si glup ispao tako,pa i ti kimentarišeš na Željene vijesti pišeš kojekakve gluposti ..šta ima veze jbte jesi osjetljiv hahahaha
Fcs
SARAJEVO ŠAMPION !!! Opet.
GMOKokosh
rus, ja ne znam ko igra seoske turnire, a ko evropu
Rus
Al ste je odigrali svaka Vam cast. Samo da I prvenstvo tako odigrate. Nisam navijao za Siroki iz moralnih razloga. Poslije Vedrana mrzim ih Iz dna duse. Al vi se pusete kao da ste prvaci evrope a nikog niste nadigrali. Imate srece ko niko.
ljoze01
pjanke Da ti Ivice nije bilo Sarajevo bi ti sad kurcinu moju igralo da se razumijemo :D Danas su vas vile pronosale ko nikad i nemoj dzaba srati nesto
Rus
Rezim je zasluzan sto igrate I postojite
ljoze01
Realno stanje: 1. poluvrijeme nisam stigao gledati ali kako sam čuo da je bilo tu negdje obje ekipe. Drugo poluvrijeme Široki za klasu bolji da li zbog odsutnosti pojedinih igrača Sarajeva ili je neki drugi razlog u pitanju, ne znam. Ovu utakmicu bekovi Sarajeva dosta loši, vezni red nesiguran kao i golman Kovačević koji je imao par loših reakcija i samo sreća je spasila Sarajevo u ovoj utakmici. Mislim da je bila greška vađenje Mustafića. Uglavnom sve u svemu ako ovako Sarajevo bude igralo u derbiju najviše što se mogu nadati jeste bod jer je i kod nas odbrana katastrofa. S obzirom da su im bekovi dosta slabi bili (ne znam zašto) a Željo na krilima ima dosta prodornog Veselinovića i dosta brzog Asima Zeca (i glupog) velika prednost za Želju jesu bočne pozicije. Sarajevo ima prednost na krilima jer nema Stevanovica a na tom mjestu je Milanovic koji je po meni dosta dobar igrač al' još nije pokazao to. JEDVA ČEKAM DERBI!
Staripitar1957
Najzad je da normalan i pošten komentar ! Aferim.
Sa1946
Joj analitičara, gdje si Nedime Jusufbegoviću nisam te prepoznao. Na jednoj objavi pljuješ po Sarajevu, na drugoj vrijeđaš ljude po komentarima i psuješ im, na trećoj analiziraš utakmice Sarajeva, na četvrtoj pričaš o nekim neisplaćenim platama u Sarajevu (izvini insajder nisam te prepoznao). E sad ne znam je li vas 5 koristi taj profil ili si neka podvojena ličnost.
ljoze01
Ja sam jedna ličnost vjerovali ili ne, nadji mi objavu po kojoj pljujem o Sarajevu? ne volim vas al respektujem, ljude vrijedjam iz razloga sto nemaju nista drugo napisati nego kako je sudija pokrao celik (sto nije istina) kako govore o nekim titulama, pricaju nebuloze, kad spominju sadaka arenu (koju jos ni nemate), analiziram jer se nadam da ce doci jos neki normalan lik da se prodiskutuje lijepo. Jel sve jasno?
ljoze01
I pogledaj komentare ispod od tebe i ovog Cancagha ili kako vec i vidjet ces zasto vrijedjam ljue. Vrijedjam ljude koji su to zasluzili i vracam im istom mjerom
Sa1946
Ne seri majke ti znači, svaka utakmica Sarajeva komentarišeš nešto tipa kurcu ne valjaju ovo ono, ne pričaj da ne komentarišeš kad svi znaju šta si i ko si. I u ime svih nas ovdje zamolio bih te da ne komentarišeš više objave Sarajeva, ni pozitivno, ni negativno.
Dzebra2019
Bravo!! Lijepo receno.. nema vulgarnijih kretena, vecih lazova i teoreticara od ovih jufkica ovdje..
ljoze01
S obzirom na tvoje komentare ispod kako vrijedjas trenutno najtrofejniji klub u drzavi (citaj FK ŽELJEZNIČAR) spustit ću se na tvoj nivo i reć ti da te boli kurac šta ja komentarišem, radim šta hoću i vrijeđat ću uvijek debile kao što si ti i tvoji haveri VelaHavle teddy sheringam itd.
Fcs
E, nabijem te na bordo kitu !!!
ljoze01
Usput zaboravio sam dodati na spisak retarda i debila sjajnog i uvijek inteligentnog Fcs Jedna poruka za njega: napušiš mi se karine
Sa1946
Ma ti si jedan najobičniji papak, to i ovi tvoji komentatori sa golubarnika znaju.
ljoze01
Nisam veća papčina od tebe idiote
Sa1946
A s obzirom da imaš 5 ličnosti, kompletan si papak za petericu.
Fcs
Idi konju do apoteke, popij terapiju i lezi na spavanje. Sutra, kad se probudiš, opet idi do apoteke i pitaj jesi li kupio tablete sinoć. Kad ti kažu da jesi, nemoj mijenjati terapiju. Kupi pištolj i ubij se. Lakše će nam svima biti bez tebe.
Fcs
Spremi pribojski seljačiću guzove za deranje. Valja ti u subotu opet ostati poslije utakmice i gledati pitare kako slave. Znam da je jebeno, ali šta ćeš. Nisi ti kriv što te tata pogrešno vaspitao. Umjesto da se raduješ, ti svaki vikend kući ideš sjeban.
ljoze01
Mene nije "tata" vaspitavao seljak. Mene je "babo" vaspitavao i hvala dragom Bogu fino me vaspitao za razliku od tebe pickurino raspala.
MirzaBarucic
Kad nam dođete ovakvi na Grbavicu, poderaćemo vas.
MirzaBarucic
@Cancagh: U redu je mrtvacu, nema potrebe vrijeđati. Nisu te valjda tako učili u mejtefu? Hajde naleti onda na Grbavicu za vikend. Može, gaboru?
Rus
Ti si olicenje pitara. Takvi kao ti su navikli na seoske turnire I ispoljavanje primitivnih psovki.
GMOKokosh
rus, ja ne znam ko igra seoske turnire, a ko evropu
Sa1946
Nije on izašao sa stadiona kad je Sarajevo pobijedilo zato što svaku utakmicu sjedi kući i komentariše.
Rus
Prvo ja ne psujem samo ti jebem mamu seljacku. Jebo ti tata sestru retardiranu. Pun si mrznje prema svima jer si bjednik I govno.
Sa1946
E moj Putine, da pratiš Selju k'o što pratiš Sarajevo gdje bi ti kraj bio. Ti pričaš o nekoj mržnji, komentarišeš svaki post o Sarajevu i prije nego što se objavi. Imaš li život seljačino?
MirzaBarucic
Pratiš me? Nisam znao. Kad me već pratiš seljačino, javi se na mirzabarucic@gmail, pa da vidimo je li lažni profil i jesu li lažni ime i prezime. Za razliku od tebe ne krijem svoje podatke, propalice. Jajaro.
MirzaBarucic
Ne igrate vi Evropu nego se Evropa igra s vama.
MirzaBarucic
@Sa1946: Možeš zajedno s ovim grobarom naletiti za vikend. Imaš adresu, javi se slobodno.
MirzaBarucic
@Cancagh: Evo sad psuješ i mrtve ... Tipično ponašanje jajare, bobuljičavog smrada. Jebem i tebe, i FKS, i kompletne vam familije jebem. Ha ja. Haj' sad se javi.
MirzaBarucic
Možeš da jebeš nanin mezar, ha ja. Rekoh ti, javi se, MRTVACU :)))
ZatoSTOmogu
Snimite tucu da gledam.????
Rus
Mora da si tatu dojio kad su ti usta tako pogana.
MirzaBarucic
@Cancagh: Postavio sam ti adresu, slobodno se javi. Eki, levat bi me odrobijao. Pa onda se fino javi, pusti Ginis debilu. Znaći, čekam da se javiš, hemoroidni pitaru, minder ti jebem.
MirzaBarucic
Pitaj sestru kakva muda ima Mirza, ha ja.
Konoplanka
MirzaBarucic covjek ti je napisao gdje da dodjes,ti nisi smio,poklopi se zivota ti.
Dzebra2019
Sa1946
Onaj sa Sadaka arene?
teddy sheringham
Sadakaši stanuju u Zvorničkoj. Zar se ne sjećaš da se kumilo i molilo za stolicu? I ja dadoh. Kaže nalaz uredan.
Rus
Beskucnici. Od sad u evropu mozete samo s migrantima.
Sa1946
Hahahahah ko nam kaže. Pazi da i ove godine ne bude problema sa licencom.
Div iz šehera
Nula sa drugim timom, ocekivano.
MirzaBarucic
Imali ste sreće neviđene.
Div iz šehera
Najbolji se gladaju na tv prati sve do titule
velez mo
OVO JE BIO B TIM SARAJEVA,TOTALNO NEREALNA SLIKA SARAJEVA,MUSEMIC JE CUVAO IGRACE ZA DERBI,BITNIJA SU MU 3 BODA NA GRBAVICI,OVO JE BILA PROBA ZA IGRACE KOJI NEMAJU MINUTAZU
velez mo
SARAJEVO DA JE BILO KOMPLETNO MOGLO JE KOMOTNO I DO GRUPE EVROPSKE LIGE,SAD U NASOJ LIGI DO KRAJA PREDVIDAM BAREM JEDNO 30 POBJEDA I NEKOLIKO NERJESENIH,SUMNJAM DA I IKO MOZE DOBITI,EVO NI B TIM IM SIROKI NEMOZE DOBITI
AnijakManjo
Prestali ste im guzove lizat, poceli ste im ga glabat vehlezovci. Skini te se da vas jebemo!!! Hahaha koliko ste jadni!!! Druga liga!!! Vidim maloprije ispade velezovac, pitaru iz guzice.
Dzebra2019
Nemas ti pojma!!
velez mo
HVALA VAM PITARI NA DOCEKU U SUBOTU,ZAJEDNICKOM DRUZENJU PO KAFANAMA,NAVIJANJU,OSJECAJ ISTO KAO DA SMO NA SVOM STADIONU,BRACO VRACAMO ISTO NA NASEM STADIONU.OCEKUJEM U SUBOTU NA GRBAVICI BAREM 0:3,ILI 0:4,SRETNO
velez mo
MANIJAK,CEKAMO VAS IDUCE KOLO NA STADIONU RODENI,PA POKAZITE STA ZNATE,SARAJEVO CE VAS NACETI,A MI DOKRAJCITI,UTAKMICE SA VAMA SU UVIJEK VISOKOG RIZIKA,CAK GORE NEGO I ONE SA ZRINJSKIM,VASA MRZNJA PREMA NAMA, ALI TO JE TAKO I GOTOVO,POGOTOVO KAD VAM GOSTUJEMO,DA MOZETE LINCOVALI BI NAS,KAD IDES NA GRBAVICU KO DA IDES NA LINIJU,NEZNAS HOCES LI SE VRATITI.
Fcs
Živi bili Rođeni.
soul_eclipse
Hm prije bi rekao da vi imate neku mržnju a svakako Rinaka Velež nas ne interesuje
Plavi orkestar
Ti si Mostar samo na razglednici vidjeo.Pitar sa dna kace,nastanjen tamo negdje izmedju Kobilje Glave i Vogošce.
Sako12
titalajko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.