Posljednji duel 23. kola Premijer lige BiH

Nastavlja se loša serija Slobode: Blagaić junak Širokog

14

Komentari (14)

Druga ligaaaaaa
Slana_carsija
Od godine do godine sve isto. Nekako krene do pauze, a onda potop. I naša stara, biće bolje
lalinjo
Trener vam kriv,a igrači Bože sačuvaj,pa ne igra trener,jer da su dobri onda bi se vidjelo loše postavljanje formacije od strane trenera,kvaliteta igračkog kadra ne da je upitna,nego je očito da je Slobodi potrebno 5 kvalitetnih pojačanja,dakle kompletan kostur momčadi,i promjeniti nekulturnu upravu koji nemaju pojma o igri zvanoj nogomet.
user1604155860
Nekada je u Tuzli bio slogan kada Sloboda igra: Sarajka,Huka,Meske,Seco,Lica sakom a naj sladje Partizanu trica,a sada za pet mjeseci nismo dali tri gola,dokada ce da traje ova agonija.
K79
pa vidi ova pozicija na tabeli je realna ustvari još Velež treba da nas prestigne i to je to sve ekipe ispred su skuplje i kvalitetnije medjutim taj trener je do prije nekoliko kola ničim izazvan najavljivao borbu za evropu i ja sam tada shvatio da lik ukoliko je bio ozbiljan stvarno nema veze sa životom .On je također najskuplja slobodina inkvizicija i naravno da a snosi ogromnu odgovornost za ove rezultate, kada je došao doveo je svoje menadžere te nekoliko svojih igrača koji nisu donjeli apsolutno ništa osim minusa u klubskoj kasi.Za ovu poziciju na tabeli trener sa ovom platom ne treba slobodi i Crnogorac bi vodio ovako isto ekipu.Medjutim ne treba zaboraviti činjenicu da Sloboda igra u nehumanim uslovima domaće utakmice tako da ima tu kao i obično miliona faktora zašto je ovako kako jest kad je Sloboda u pitanju, na žalosno na Tusnju ništa novo poz
user1643230038
Do nekog mora biti.. u ovoj situaciji to je Zizovic i on mora da ide.
_admirr.x
Mladene da se ne ljubimo
user1604155860
Ja kao navijac Slobode vise od 50.god. sam razocaran igrom mog voljenog kluba pogotovu trenerom Zizovicem koji je unistio i ono malo ljepote u fudbalskoj igri,zar je moguce da u mojoj Slobodi nema igraca koji moze zadrzati loptu vise od trideset sekundi a kamoli uposliti suigraca.Promjenw u struci su neminovne. SAMO F.K. SLOBODA do groba.
Miko
Ja sam mladji navijac Slobode i pratim je i najljepsi trenutci u mom zivotu su bili Intertoto kup legende koje su se prepricavale Alen Mesanovic uzme loptu 5 igraca mu nemoze nista,Okanovic,slobodnjaci Vojvode onda kad.se okrenu na lopti Huseinovic jbt ostaje mi.u sjecanju i onda dolazak Ćire golovi Krpe i jos dosta dosta lijepih dozivljaja..Dolazi covjek koji je naravno zelio da ima profita od necega sto ulaze, i postize rezultate i svi zadovoljni.Nekome nije u cilju nezz zasto ali eto zato smo tu gdje i jesmo..Abda da se izvuku pa da i Slobodu i Tuzlu siti gledamo u najboljem izdanju sledece godine.
user1596202076
Davno sam ja rekao da je trener slobode fula ublehas.
elvirbaljic
MA jbg dva dobra pasa se ne mogu sastaviti. Ne moze Do trenera biti da se akcija ne moze odigrati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.