Široki Brijeg uskoro predstavlja Zlomislića i Bagarića

Nova pojačanja na Pecari

Široki Brijeg uskoro predstavlja Zlomislića i Bagarića

U narednim danima novi članovi NK Široki Brijeg će postati Damir Zlomislić i Dražen Bagarić. Naime, ovaj dvojac je dogovorio saradnju sa timom s Pecare, a očekuje se i riješenje potrebne popirologije poslije čega će uslijediti i zvanični potpis. 

Zlomislić i Bagarić moraju regulirati papire u Shakhtjor Soligorsku u kojem su imali posljednji angažman, te zatim će i zvanični postati novi član bh. premijerligaša.

Damir Zlomislić je posljednji angažman imao u bjeloruskom Soligorsku, a prije toga je nastupao već za Široki Brijeg, ali i Gaziantep BB, Rijeku, Istru, Brasov, GOŠK... Sa Širokim Brijegom je osvojio Kup BiH u sezoni 2016/17.

Dražen Bagarić je također posljednji angažman imao u Soligorsku, a nastupao je i za Split, Dugopolje, te izraelski FC Ashod. Bio je i član mlade reprezentacije Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Široki Brijeg se trenutno nalazi na priprema u Istri, gdje je nastupati na Istra Winter Kupu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi