Novi termin za utakmicu Široki Brijeg - Velež

Hercegovački derbi na Pecari

Novi termin za utakmicu Široki Brijeg - Velež

Admin Čaušević

Promijenjen je termin meča 7. kola Premijer lige između Širokog Brijega i Veleža.

Stadionu Pecara je istekla suspenzija i u Širokom Brijegu se opravdano nadaju punim tribinama protiv rivala iz Mostara.

Susret se prvobitno trebao igrati u subotu od 21 sat, ali je u utorak navečer došlo do promjene termina, odnosno satnice utakmice.

Naime, prema novom terminu Široki Brijeg i Velež će igrati u subotu, ali s početkom u 19 sati.

Širokobriježani u utakmicu ulaze kao lideri na tabeli i sigurno će biti puni motiva da savladaju Rođene kojim s druge strane Pecara itekako leži.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pod vodstvom Feđe Dudića Velež je u Širokom tradicionalno dobro prolazio, pa ostaje da se vidi da li će to biti i slučaj sada kada ekipu vodi Amar Osim.

Inače, u Širokom Brijegu su odlučili da ulaznice u prodaju puste tri dana prije susreta što dovoljno govori o interesu za ovu utakmicu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi