Široki Primorka i Budućnost u finalu

Memorijalni turnir „Široki 2013“

Široki Primorka i Budućnost u finalu

Danas su odigrane polufinalne utakmice košarkaškog turnira „Široki 2013“ u kojima su se sastali Široki Primorka i Čapljina, te Budućnost i Jolly.

Turnir su otvorili Široki i Čapljina, a bolja momčad tokom cijelog susreta bila je ekipa Damira Vujanovića koja nije imala problema protiv Čapljinaca, krajnji rezultat glasio je 78:59.

Najbolji u redovima Široki Primorka bio je Boris Barać sa 11 koševa i 7 skokova, Kaštropil je dodao 10 uz 6 skokova, po 9 su ubacili Rikić i Bošnjak, te po 8 Petrović i Coles.

Kod Čapljine je najraspoloženiji bio Božo Bubalo sa 17 koševa, 12 je dodao Karamatić, a 10 Bokšić.

U drugom polufinalnom susretu sastali su se Budućnost Voli i Jolly Šibenik. Prvo poluvrijeme bilo je dosta izjednačeno, a s prednošću od 2 koša na poluvrijeme je otišla Budućnost (33:31). Utakmicu je odlučila treća dionica u kojoj je Budućnost napravila značajnu razliku slaveći u tom periodu 23:8. Jolly je bolje odigrao u posljednjoj četvrtini, pokušao se vratiti, međutim, igrači Budućnosti nisu dopuštali da se ekipa Ivana Velića ozbiljnije približi, završilo je 72:61.

Najbolji kod Budućnosti bio je Coleman sa 25 koševa i 6 skokova, 9 je ubacio Mihailović, a 8 je dodao Akindele koji je još imao i  6 skokova.

Finalna utakmica između Široki Primorka i Budućnosti na rasporedu je u 19:00 sati sutra, nedjelja 15. rujna, dok je utakmica za treće mjesto dva sta ranije u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.