Široki protiv Slobode ima jasan cilj
FOTO: NK Široki Brijeg

Ivanković i Medić najavili meč

Široki protiv Slobode ima jasan cilj

Samir Mlaćo
Nogometaši Širokog Brijega u ponedjeljak će pred svojim navijačima ugostiti ekipu Slobode.

Na Pecari se nadaju dobroj partiji i novim bodovima. Meč su najavili šef struke Širokog Brijega Jure Ivanković i desni bek Kristijan Medić.

“Svaka je utakmica bitna i svaka nosi određeni imperativ. U nekim utakmicama smo podbacili i stvorili lošiju sliku o nama i to želimo izmijeniti, poručio je Ivanković i najavio utakmicu sa Slobodom.

“Zanimaju nas samo tri boda. Treba nam jedna dobra utakmica da ostanemo na putu prema cilju koji smo zacrtali. Uostalom, želimo pobjedom lagodnije otići na reprezentativnu stanku“.

Kristijan Medić je pokrivao i poziciju lijevog beka, sve za uspjeh ekipe.

“U službi sam momčadi, spreman igrati sve što se od mene traži. Svjestan sam i svoje forme. Sigurno mogu puno više. Nisam zadovoljan dosadašnjim igrama“, kazao je Medić te dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 Nećemo bježati od svojih načela igre. Sigurno će biti tvrda utakmica, ali zanimaju nas samo tri boda“.

Susret na Pecari igra se ponedjeljak od 18 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi