15

Komentari (15)

2323
Karacice poklopi se usima i ne pricaj gluposti.u srijedu protiv Bborca ne mrdaju igraci..setaju po terenu .Zasto ? Zato vam jw Bilbija sudio..uvezao Banjac po naredjwnju buduceg sefa FsNsBiH ...Prodali bi dusu djavolu ...Kako ste mali misevi ....Zato niko od vas trenera ne moze nikog trenirati van granica ove drzave...
K79
Nisam navijač FK Sarajevo al ono valjanje po terenu je bilo toliko pretjerano da nisam mogao vise ni gledati utakmicu pa jbt ljudi padaju ko mitraljezom pokošeni, fujjj i još se Karačić čudi ko nesto mu nije jasno, pa nije ni čudo što nas u evropi nema ni na mapi niti će nas biti kad ovako igra klub koji se bori za titulu bilo bi smiješno da nije žalosno !
pjanke.sa
E ovih kamenjara sto su se digli. Radovali se ko da su Juventus pobijedili. A kao nista neobicno. Doci cemo mi sebi, za koje kolo vam je ponizenje na Kosevu.
user1605368976
A kako od Boraca izgubi.
Zgembo1990
Ako imaš 2-3 puta veći proračun, onda bi trebao dominirati ligom. A Sarajevo igra ko da su limitirani proračunom. A da Široki ima boljeg trenera, koji ne pokušava zatvarati utakmicu nakon 1:0, kao protiv Krupe i Veleža nakon 2:0, sad bi bili isto sa bodovima. A ovako mislim da će Sarajevo ipak do Titule, 5 boda prednosti a iza njih svi kiksaju.
Ajax11
Jesul igraci Širokog ustali sa terena? Majko mila šta uradiše od tekme! I od 7 min nastavka oni su se valjali 5 min! Golman je glavni bio,uhvatio oni loptu, niko u blizini kad od jednom za koljeno ...hahaha, koji cirkuz od lige
rabodimis
Jos uvijek pokusavaju da objasne Igracima da je utakmica gotova i da se mogu ustat.. Ovaj zvaljo Karacic je potukao Starcevica I Krupu sa ne gledljivim fudbalom.. Sudija retardiran, podlozan pritisku i svira pod uticajem "domacina", dozvolio je papcima da ga okruzuju, da daju kartone, da divljaju po terenu i da preleze kompletno drugo poluvrijeme.. U toj vukoje*ini, sa fasizmom i ljudskim otpadom uvijek je isti problem, domorodci su preagresivni a niko u korumpiranom savezu nema mu*a da ih konacno kazni.. Malo je jedna mrtva glava izgleda..
seibeg
Hahaaa koji kreten ! Sarajevo je za vas nedostižni gigant, možete samo pobojediti kada su vam sudije naklonjene kao večeras što je bio sudac Bilbija, kreten kao i ti. Sarajevo je za vas Real Madrid, pokaži respekt i ti i tvoji igrači koji se ponašaju kao raspuštana banda, stoka i sl.
siroki1991
Gospodine pogledaj medjusobni omjer, iducih 5 godina da Sarajevo dobije svaku opet ste u zaostatku
unioni
Ne laprdaj igrali su sa igracem manje plus 7 minuta vam je dodatno stavio sudija ?
bavarac28
rabodimis
@siroki1991 Jesul vam igraci u redu ? Eno na HercegovinaLive pisu da su poslali specijalne jedinice da im objasne da je utakmica gotova, da ne trebaju vise lezat na terenu.. PS Je*o care nogomet vi ste u zaostatku za civilizacijom i daj Boze da to nekad nadoknadite..
siroki1991
Zadnje kolo protiv Krupe smo vodili i na kraju izgubili 2 boda u 89.iz penala, upravo zbog toga sto smo bili naivni i nismo znali privesti utakmicu kraju radeci izmjene i sto nismo isli na "*****luk" ali mladi smo pa smo naucili... Brate imas igraca vise skoro 30 minuta, i sudac ti produzi 7 (!?!) i imas 5-6 puta skuplju ekipu, da je 11 na 11 ostalo ajde, ali ovako je smijesno traziti ikakva opravdanja, pogotovo u BH ligi
unioni
Igrali ste protiv " nepobijedivih " i protiv sudija svaka cast
rabodimis
Neda daidza.. samo polako i smireno, sve ce bit u redu.. ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.