Širokobriježani dočekuju Laktaše

25.kolo Premijer lige BiH

Širokobriježani dočekuju Laktaše

U prošlom kolu odigranom u srijedu momčad Širokog Brijega gostovala je u Sarajevu gdje je protiv istoimene ekipe odigrala neriješeno 1:1.

Rezultat je u ovoj utakmici pao nekako u drugi plan zbog svih dešavanja na terenu poslije posljednjeg sučevog zvižduka i ulaska navijača Sarajeva  na teren.

Međutim, Široki je u toj utakmici odigrao slabije prvo poluvrijeme kada su i primili zgoditak, te dobro drugo poluvrijeme, a okrunili su ga pogotkom kojeg je postigao Wagner za konačnih 1:1 i velik bod za momčad Tonija Karačića.

Širokobriježani su zadržali treću poziciju koja ih vodi u Europu i ako žele i dalje biti tu i potvrditi bod sa Koševa protiv Laktaša nema kalkulacija i potrebna su sva tri boda.

Trener Karačić u ovoj utakmici neće moći računati na ozljeđenog Josipa Topića, kao ni na Mislava karoglana koji mora odraditi kaznu zbog kartona.

S druge strane ekipa Laktaša u drugom dijelu igra puno bolje nego u prvom. Po učinku su druga momčad lige koju s klupe predvodi iskusni trener Stepanović.

U prošlom kolu Laktaši su na svom terenu porazili zenički Čelik sa 2:0, a na Pecaru sigurno neće doći da se brane, pa možemo očekivati jednu jako zanimljivu utakmicu.

Susret između Širokog Brijega i Laktaša igra se danas na stadionu Pecara s početkom u 16:30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.