Veznjak Čelika poziva na oprez jer poznaje dosta igrača Zvijezde 09 za koje ističe da su veoma kvalitetni i željni dokazivanja na Bilinom polju

Veznjak Čelika pred sutrašnji meč

Šišić: Mnogi su nam predviđali loš start, a mi već imamo sedam bodova

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će dočekati tim Zvijezde 09, a svi navijači domaće ekipe očekuju osvajanje tri boda. Ipak za to će biti potrebno mnogo znoja, koncentracije i sreće protiv ekipe, koja će pokušati da se u premijernom nastupu na Bilinom polju predstavi u dobrom svijetlu.

grač bez kojeg se ne može zamisliti početni sastav je svakako 28-godišnji Aldin Šišić. Ovaj veznjak mnogo znači za igru Čelika, a nada se a će sutra ekipa nastaviti s dobrim igrama, iako poznaje dosta igrača iz gostujuće ekipe, za koje tvrdi da su veoma kvalitetni i iskusni.

„Čelik je sutra u prvoj utakmici od početka prvenstva favorit, tako da to moramo i opravdati. Znate dobro naš raspored, mnogi su pričali pogotovo po Zenici sve i svašta, da nećemo imati boda nakon četiri kola. Vjerujem da smo ih dobro demantirali sa sedam bodova, a nadam se da će naš bodovni saldo biti veći nakon sutrašnje utakmice“, ističe Šišić.

U posljednje dvije utakmice nije bio na najvišem nivou, a jedan od razloga može biti i umor

„Svima se dešavaju greške ne samo meni, ima grešaka svakako i ne vidim igrača koji ne griješi u našoj ligi. Nisam ni umoran nešto, ali slažem se da imam dosta taktičkih grešaka. Vjerujem da ću u narednim utakmicama biti na većem nivou“ nada se veznjak Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poziva na oprez protiv Zvijezde 09 koja ima dosta iskusnih igrača 

„Dosta smo gledali i igrali ovih utakmica, što ranije postignemo gol, bit će lakše posije igrati. Zvijezda neće doći ovdje da igra onako, ja znam neke igrače, s kojima sam igrao zajedno oni su silno motivisani i željni golova. Moramo shvatiti ozbiljnije sutrašnju utakmicu nego protiv Željezničara i Zrinjskog, ako sutra ne pobijedimo kao da ništa nismo uradili. Nadam se da neće biti opuštanja, te da ćemo upisati tri boda“, završio je Šišić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Dino ....jesi dobar?
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi