Veznjak Čelika optimista pred Mladost

Šišić: Moramo iskoristiti izostanak ključnih igrača Mladosti

D. Kurbegović

Čelik će u subotu na Bilinom polju, vjerovatno ponovo u sjajnoj atmosferi dočekati Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Ekipu koju s klupe vodi Husref Musemić sigurno najbolje poznaje njihov dojučerašnji igrač, 27-godišnji Aldin Šišić, koji se u zimskom prelaznom roku upravo iz Mladosti vratio u matični klub.

Zeničanin je optimista glede naredne utakmice, posebno kada je poznato da će gosti u Zenicu doći oslabljeni.

„Ekipu Mladosti dobro poznajem. Bio sam 2.5 godine tamo, trenirao me je gospodin Musemić. Oni su za Čelik veoma nezgodna ekipa, stvaraju dosta šansi po utakmici, poboljšali su se dosta prema naprijed. Mi moramo preuzeti više rizika i imati više volje prema naprijed. Moramo biti svjesni koliko nam znači naredne utakmica i eventualna tri boda. S pobjedom i porazom Metalleghea protiv Zrinjskog mi im prilazimo na tri boda i onda je sve moguće u Ligi za opstanak. U ime igrača mogu obećati da ćemo dati svoj maksimum kako bi u subotu bodovi ostali u Zenici“, ističe Šišić.

Mladost u Zenicu dolazi bez Isakovića, Laštre i Brkića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Mnogo će im faliti trojica igrača, posebno kapiten Aladin Isaković, koji im je sigurno najbolji igrač. Laštro je također kvalitetan u odbrani, Brkić je jedan od najboljih igrača i glavni igrač u sredini terena. Nama svakako odgovara što oni neće igrati i moramo iskoristiti izostanak njihovih ključnih igrača“, kazao je Šišić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi