Sjajan debi Kovačevića: Zasluženo smo slavili, a i Grčkoj poslali poruku!

Zmajevi lako do pobjede

Sjajan debi Kovačevića: Zasluženo smo slavili, a i Grčkoj poslali poruku!

Zmajevi su večeras u Zenici razbili Fince i upisali novu pobjedu (4:1).

Važna tri boda i sada nam predstoji veoma bitna utakmica protiv Grčke. Debi u dresu A reprezentacije ubilježio je kapiten Korone Kielce i nekadašnji član FK Sarajevo Adnan Kovačević.  Napadač Norwicha Teemu Pukki i prvo ime Finaca nevidljiv je bio pored sjajnog defanzivca.

"Sigurno da je bio veliki pritisak. Prvim pogotkom sve se otvorilo, zasluženo smo slavili", kazao je Kovačević nakon meča.

"Svih 11 nas je bilo maksimalno skoncentrisano. Dogovorili smo na poluvremenu da napravimo pritisak gore i riješimo sve. Tako je i bilo", dodao je kapiten Korone Kielce.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Sada slijedi Grčka.

"Fokus je bio na ovu utakmicu, a sada smo i Grčkoj poslali poruku. To smo mi, to je Bosna i Hercegovina, kada imamo inat možemo da pobijedimo svaku ekipu", dodao je Kovačević.

Top Komentari

vanzemaljac
Svaka čast Kovačeviću! Sjajna partija, nadam se da može ovako da nastavi.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi