31

Komentari (31)

arsenal_fan_1886
@yossarian svaka cast. klopp bi to uvezo, ali nema veze u arsenalu se desavaju pozitivne stvari, rijesili smo se puno prosjecnih igraca, svako novo pojacanje je dobro izvagano, nadam se da ce emery napraviti nesto... @gazija sto bi rekli oni iz macbeth grupe: ti istinom i samo istinom
edinho
Gazijaaa kako si spavao posle 5 komada od ZELJE....mamu ti jebem ne spominjes nista....picko anonimna
Mirnes8
Arsenal je pritiskao jer je gubio, 2-2 je najrealnije
gAZijAaaaaaa
MALI JADNI 56SENAL, OD 6 PA DOLEEE!! Kakav li je osjecaj? Odrastas i pratis 56SENAL, i iz godine u godinu VJEČNO STIŽU NEKI REZULTAT, a na kraju opet VELIKO NIŠTA..ali nema veze, njima je to NAČIN ŽIVOTA..
razligu
odrastaš majmune i dudlaš kitu
gAZijAaaaaaa
TI na svakom NOVOM PROFILU ne pustas MUSKI SPOLNI ORGAN IZ USTA...daj malo se uozbilji..od toliko zena, ti na HARAM UDARIO..
Mirso12212
Pa koji ti je više gazija
gAZijAaaaaaa
Koji ti dio komentara nije jasan? Ovaj o vjecitoj NADI STIZANJA REZULTATA, ili ovaj drugi gdje navijac 56SENALA ne pusta MUSKI SPOLNI ORGAN na svim profilima?
gAZijAaaaaaa
Majstore, ne zive se od toga sto je neko bio bolji...vi zivite u ILUZIJI..po vasem VI STE SVAKU UTAKMICU OD NELOGA BOLJI, svaku sezonu VI IGRATE NAJBOLJE...ali SVAKU SEZONU STE 6 PA DOLLE..Vi ste SAMPIONI, ali samo u VASIM GLAVAMA..U oku neutralnog posmatraca ste samo SIMPATICNI BOGATI KLUB IZ VRHA ENGLESKE LIGE..KAD vec nisi PAMETA, probaj da ne budes PROST..Sellam KOCIJASU..
arsenal_fan_1886
reci nam GAZIJAntepspor kakav je osjecaj jer i ti si topnik...
razligu
naprosto popuši
razligu
samo ti fino dudlaj
mightyM
Ako je prosjecni klub i ako nemamo klempu zasto si tako negativan bas te briga ko je za arsenal i ako ce biti 6 pa dole ima dosta fanova i svi ga vole.. Mora da te je neko karo u prdu sa dresom od arsenala.. Vjerovatno bio vieira da si viko ko.......
gAZijAaaaaaa
Ne znam zasto VECINA navijaca 56SENALA zamislja SEX sa MUSKARCIMA..gluho bilo, ja sam u BRAKU 20 godina, BALAVAC JEDAN..sta sam to ja slagao? Samo ISTINU iznosim, to sto vi zivite u LAZI godinama, to je vas problem, Sellam..
yossarian
@gazija Ja iznosim tvoju istinu, pa nema vajde :). Bolestan si. Trebaš liječenje. Dođi u ordinaciju.
arsenal_fan_1886
mislim da emery nece biti u stanju uvesti harmoniju u ovu ekupi (balans odbrane, sredine i napada) opet je cudna prva postava, pocinje sa tri defanzivna vezna, a igras na svom terenu...pepe jos ne konta da ovo nije francuska kada izgubis loptu na protivnickom sesnestercu eto ti za par sekundi kontre... kao topnik smatram da je tottenham bio izbiljniji i vise zasluzio pobjedu
yossarian
@arsenal_fan_1886 Vidim da stvarno pratiš Arsenal, ja samo ponekad propratim rezultate. Ali reći da je Tot'ham zaslužio pobjedu... kapa dolje. BTW, prije jedno 35 godina, prije nego sam stekao simpatije prema Arsenalu, jedan od klubova iz Engleske za koje sam znao bio je upravo Tot'ham. Bilo mi je jako žao kada su 1984. u polufinalu kupa UEFA izbacili Hajduk, ali nisam ih zbog toga zamrzio. Pa čak i kad sam shvatio kakvo rivalstvo postoji između ARS i TOT, iako simpatizer ARS, nisam zamrzio TOT. Nekom je mržnja spiritus movens. Cheers, trebali su dovesti Klopp-a :).
gAZijAaaaaaa
Ne mrzim ja 56SENAL, ja samo govorim ISTINU, ne znam zasto me tako dozivljavaju njegovi navijaci..ako ih ISTINA boli kada kazem da 56SENAL NIJE VELIKAN, to je do njih, jer to je zaista TAKO, TROFEJI NE LAZU!!
yossarian
@Gazija Trofeji ne lažu: 13 titula prvaka Engleske, 13 FA kupova (rekord u Engleskoj), 2 liga kupa (manje značajan trofej), 15 FA Community Shields (manje značajno), 1 Kup pobjednika kupova, 1 kup sajamskih gradova. Međutim, džaba ja to tebi pričam jer imaš dijagnozu. Postoji realna mogućnost da ne mrziš Arsenal, ali si opsjednut njime. Samo pričaš o Arsenalu, komentarišeš vijesti u vezi sa Arsenalom. To je karakteristika opsesivno-kompulzivnog poremećeja. To su činjenice, činjenice ne lažu. Trk do prve ordinacije ako već nećeš meni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti