Begović, Mignolet ili Hart?

Bilić bira golmana

Begović, Mignolet ili Hart?

Edmir Škorić

Golman bh. reprezentacije i Chelseaja Asmir Begović na meti je West Hama.

Slaven Bilić želi da dovede novog golmana u januaru, te smatra da Adrian nije kvalitet za Čekićare. Uostalom, West Ham je u vrhu ekipa Premier lige po broju primljenih golova.

Hrvatski stručnjak ima nekoliko želja, a jedna od njih je Begović, kojem bi možda bilo najbolje da napusti Chelsea, gdje je jako malo branio, a na Upton Parku bi već imao redovne minute i mogućnost da dodatno napreduje.

Ipak, neće Begoviću biti jednostavno iz prostog razlgoa što West Ham na radaru ima još dvojicu sjajnih golmana. Engleski mediji tvrde da će Bilić birati između Begovića, golmana Liverpoola Simona Mignoleta i golmana Torina Joea Harta, koji je prethodno branio za Manchester City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rukovodstvo West Hama čeka zeleno svjetlo Bilića i njegovih pomoćnika, a onda će krenuti po jednog od spomenute trojice golmana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi