Sjajan meč u Singapuru i pobjeda PSG-a nad Atleticom

International Champions Cup

Sjajan meč u Singapuru i pobjeda PSG-a nad Atleticom

U Singapuru je danas odigran meč PSG-a i Atletico Madrida u okviru International Champions Cupa, a francuski prvak je upisao pobjedu rezultatom 3:2.

Obje ekipe su, očekivano, nastupile u dosta izmiješanom sastavu a nakon prvog poluvremena rezultat je bio 1:0. Jedini gol je postigao Nkunku u 32. minuti.

Većih uzbuđenja nije bilo sve do finiša utakmice, kada je uslijedila prava golijada koju je u 71. minuti otvorio Diaby, koji je zabio za vodstvo Parižana od 2:0. Četiri minute kasnije, Mollejo smanjuje na 2:1 da bi u 86. Bernede autogolom donio Atleticu poravnanje.

Kada se očekivao posljednji sudijski zvižduk, Postolachi je u drugoj minuti sudijske nadoknade pogodio za pobjedu PSG-a od 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi