Posebna priča bi mogao da bude transfer Giovannija Simeonea

Otac i sin

Posebna priča bi mogao da bude transfer Giovannija Simeonea

E. Škorić

Otac i sin u istom timu? Nije to baš čest slušaj u evropskom nogometu, ali mogli bismo jedan takav imati u Ligama petica naredne sezone.

Atletico Madrid želi još jednog napadača u timu kako bi "olakšao" Diegu Costi i Antoineu Griezmannu, a mediji tvrde da trener Jorgandžija Diego Simeone želi da kupi - sina!

Iako su u opticaju i imena poput Oliviera Girouda, Nikole Kalinića..., nije isključeno da Simeone kupi Simeona.

Njegov sin Giovanni Simeone igra u Genoi u Seriji A i već se proslavio pogocima u Italiji u prošloj sezoni. Minule sezone je postigao 15 golova za Violu i imao je pet asistencija.

Osim Atletica, prate ga Marseille i Bayern, ali sigurno da bi mladi napadač rado otišao kod oca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne bih imao nikakvih problema da me vodi moj otac. Gledam njegove utakmice i on gleda moje i imamo jako dobar odnos, kako na terenu, tako i izvan njega. Volio bih jednog dana zaigrati za Atletico", poručio je Giovanni.

Madriđani su već potrošili 100 miliona eura na Martinsa, Rodrija i Lemara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi