Sjajna partija i pogodak Herića za 2. mjesto Kapfenberga

Austrijska 2. liga

Sjajna partija i pogodak Herića za 2. mjesto Kapfenberga

Sjajni mladi bh. veznjak Elvedin Herić odigrao je još jednu briljantnu partiju za ekipu Kapfenberga.

Nekadašnji vezista Sarajeva je još jednom potvrdio klasu i odigrao sjajan meč u drugom rangu austrijskog fudbala. Njegov Kapfenberg je porazio Vorwarts Steyr sa 3:1, a Herić je bio strijelac trećeg gola.

Sve je počelo u 40. minuti kada je Feyrer pogodio za vodstvo domaćih, da bi početkom nastavka Petter izjednačio. Ipak, Kapfenberg je u posljednjim minutama postigao dva gola preko Mensaha i Herića te je zabilježio pobjedu.

Inače, Kapfenberg se sada nalazi na 2. poziciji sa devet osvojenih bodova, dok je njihov današnji rival ostao posljednji sa samo jednim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi