Sjajna Slavia nastavlja svoj evropski san, Gerardovi "policajci" izgubili kontrolu

Prošao je i Villareal

Sjajna Slavia nastavlja svoj evropski san, Gerardovi "policajci" izgubili kontrolu

A. Čaušević

Broj 13 bio je nesretan za Glasgow Rangerse i Stevena Gerrarda.

Nakon 12 evropskih utakmica nepobjedivosti stigao je poraz i to u susretu koji znači i ispadanje iz Europa lige.

Slavia iz Praga je na Ibrox Parku slavila sa sigurnih 0:2 te tako klub iz Češke nastavlja svoju evropsku avanturu i to potpuno zasluženo.

Popularni Policajci su imali i određenih problema sa samokontrolom jer su dobili dva crvena kartona. Roofe je kopačkom u lice udardio Kolara, dok je Balagoun dobio dva žuta i isključujući crveni karton.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, golove za Slaviju su postigli Olaynika u 14. minuti te Stanciu koji je pogodio lijepo iz slobodnjaka u 74. minuti. Gol pogledajte ovdje.

U četvrtfinale se plasirao i Villareal koji je i urevanš susretu bio bolji od kijevskog Dynama. Završeno je 2:0. Dvostruski strijelac u 13. i 36. minuti je bio Moreno.

Top Komentari

ArmiNN
Zasluženo
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti