Sjajne igre ne prolaze neopaženo, odlične vijesti za kapitena FK Sarajevo

Velkoski dobio poziv selektora Makedonije

Sjajne igre ne prolaze neopaženo, odlične vijesti za kapitena FK Sarajevo

Kapiten FK Sarajevo Krste Velkoski igra sjajnu sezonu u bordo dresu i sigurno ima velike zasluge što njegova ekipa suvereno drži prvo mjestu na tabeli Premijer lige BiH.

Velkoski je ove sezone postigao devet golova u Premijer ligi BiH i dva u Kupu BiH, a sjajne igre 31-godišnjek ofanzivca Sarajeva je pratio i selektor Makedonije.

Tako je Velkoski ponovo dobio poziv u reprezentaciju svoje zemlje.

Selektor Igor Angelovski je Velkoskog pozvao na naredno reprezentativno okupljanje, pred utakmice koje očekuju Makedoniju krajem marta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Makedonija 21. marta igra protiv Latvije, dok tri dana kasnije igra protiv selekcije Slovenije.

Krste Velkoski je do sada skupio 10 nastupa u dresu reprezenacije Makedonije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi