Sjajne vijesti za Barcelonu: Dembele konačno u ekipi

Francuz dobio zeleno svjetlo od medicinskog tima

Sjajne vijesti za Barcelonu: Dembele konačno u ekipi

Ousmane Dembele nema sreće sa povredama od kada je stigao na Nou Camp. Francuski krilni napadač je proteklog ljeta stigao u Barcu iz Borussije Dortmund, ali je u svom debiju za Katalonce pretrpio tešku povredu.

Tek što se oporavio od pomenute povrede zadobijene u septembru prošle godine, polovinom januara je mladi Francuz "zaradio" novu povredu.

Ponovo se radilo o povredi zadnje lože, koja ipak nije uticala na njegovu prethodnu povredu i operativni zahvat koji je zbog iste morao obaviti.

Međutim, sada iz tabora Barcelona stižu dobre vijesti. Naime, Dembele se konačno oporavio i dobio zeleno svjetlo od doktora, te će biti u kombinaciji za susret sa Getafeom koji je na rasporedu sutra od 16:15 sati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi