13

Komentari (13)

Adi2019
Koliko pišu ovi levati o ovom klaunu ja reko Ronaldo ovakvi panjeva u kantonu ima
Penderinos
Dovedite sina Zlatasn Nalica, mali je impresionirao u Malmeu kad su igrali protiv Wolfsburga u Europa ligi.
Undertaker
Super vijesti momci koji ce sigurno pomoci repki. Još da mi krenemo raditi sa mladim igračima kako treba, pa da i mi napravimo nekog novog Dzeku. A ne da nam se svodi da trazimo igrace medju nasim iseljenicima sreca pa zelja roditelja je prenesena na dijecu i 99% njih igra za BIH.
PeppermintSA
Otkad Miske, umjesto kojekakvih menadžera i Begićevih anonimusa, ide na razgovore s potencijalnim reprezentativcima iz dijaspore, svi pristaju.
Adnanos
Samo jos da nekako dovedu Becira jer je on najveci talenat od ove trojice
Bhf111
Bravo Miske. Zivim za dan da nam u savezu budu spaha bolic konjic salihamidzic jos malo i Dzeko tad cemo se moci nadati borbi na terenu i pravim igracima
user1575889878
Ajdina Hasića iz turske lige treba dovest mlad decko
user1576979985
Jako jako dobar, ali fali mu jos iskustva za A repku
user1575889878
Mozda fali brate,al je mali munja probat ga,pa sta bude nek bude
Penderinos
On ionako igra za BiH, u mladim uzrastima. Treba konvertovati ove sto su po inostranstvu, mislim na Srbe i Hrvate porijeklom iz BIH, prelako ih gubimo na komšije
Hare
Svaka čast Misketu, borac bio za reprezentaciju i kao fudbaler a i sada
Mowzilla
Aferim ako je istina
Amarinho
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti