6

Komentari (6)

Ma ovaj Senegalac proci ce kao Alen Halilovic odbio Bosnu i htio za Hrvatsku i sad ga nema nigdje niti igra za Hrvatsku niti za Bosnu, tako ce slicno proci i ovaj Senegalac niti ce igrati za Spaniju niti za Senegal, ko se razvlaci izmedju dvije stolice, ostaje na kraju bez ijedne stolice.
Benjamingst
Ima I onaj Bojan niti igra za Spaniju a ni za Srbistan.
Benjamingst
I za 3 godine ce dati izjavu ja sam Senegalac ako dobijem poziv igrao bi za svoju drzavu. Ako ga selketor Spanije nepozove.
BIHZm@j
Mora da mu je jozo Simunovic rodjak
adis_D11
Neslazem se sa vama,mislim da je momak korektno sve rekao.Spanija mu je dala sve Zeli se nekako oduziti toj zemlji.Nikad ga nebih poredio sa simunovicem koji niti je hrvat niti bosanac.
Benjamingst
Amidzic od Sime je on..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.