Sjajni golman pristao biti rezerva Neueru i stiže u Bayern narednog ljeta
Foto - schalke04.de

Nubel dogovorio petogodišnji ugovor

Sjajni golman pristao biti rezerva Neueru i stiže u Bayern narednog ljeta

M. Šljivak

Alexander Nubel postat će novi golman minhenskog Bayerna.

Jedan od najtalentovanijih njemačkih golmana neće produžiti ugovor sa Schalkom. Potvrdio je to danas klub iz Gelsenkirchena, pa će 23-godišnjak na ljeto promijeniti sredinu.

Karijeru će nastaviti u redovima minhenskog Bayerna. Nubel je sa Bavarcima dogovorio petogodišnji ugovor, a potpis će staviti 1. jula.

Plan za Nubela je sasvim jasan. On će biti broj dva iza Neuera sve do 2023. godine kada legendarni Nijemac ode u penziju, ali će dobijati šansu za nastupe u određenim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Interesantno je svakako da je Nubel pristao na ovakav dogovor, ali sigurno je da će imati šta da nauči od jednog od najboljih golmana svijeta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi