Tri evropska velikana zainteresovana za Mertensa

Šta će Belgijanac odlučiti u januaru?

Tri evropska velikana zainteresovana za Mertensa

Belgijski napadač Dries Mertens bit će tražena roba u januarsko prelaznom roku. 

Mertens u dresu Napolija igra još jednu fenomenalnu sezonu, a obzirom da u posljednje vrijeme nije u najboljim odnosima s predsjednikom kluba Aureliom De Laurentiisom, trebao bi biti jedan od igrača koji će otići ove zime.

Mertens neće imat nikakvih problema da nađe novi klub, već naprotiv. Kako prenosi Calciomercato, za usluge ovog brzonogog napadača zainteresovana su tri evropska velikana i to Arsenal, Bayern Minhen i Borussia Dortmund.

Teško je reći koja bi od ove tri opcije bila najbolja za iskusnog fudbalera, ali je jasno da će biti na slatkim mukama.

Ovo su sve samo špekulacije, a koliko se nagađa oko njegove sudbine najbolje pokazuje podatak da je prije nekoliko dana izašla i informacija da bi mogao produžiti saradnju s Napolitancima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dakle, u njegovom slučaju je sve moguće, a epilog priče ćemo dobiti već u janauru kada ćemo vidjeti koliko je ozbiljan u namjeri da ode ili ostane.

Inače, ove sezone 32-godišnjak je odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima, postigao devet golova i dodao četiri asistencije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Svaka cast na tekstu, samo mala ispravka, mislim nije mala, jer 56SENAL NIJE VELIKAN..
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi