Sjajni Jakupović zaustavio Topnike

Arsenal odigrao bez golova protiv Hulla

Sjajni Jakupović zaustavio Topnike

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala remizirali su danas protiv Hulla (0:0) u okviru osmine finala FA Kupa.

Topnici nisu uspjeli danas da izbore plasman u četvrtifinu finala FA Kupa jer su odigrali bez golova na Emiratesu protiv Hulla. Iako je Arsenal imao nekoliko nevjerovatnih prilika, golman gostiju Eldin Jakupović briljirao je u današnjoj utakmici.

Odlične prilike za golove imali su Joel Campbell i Danny Welbeck, ali je Jakupović sjajnim intervencijama osigurao drugu utakmicu za svoj tim i priliku da izbace iz FA Kupa aktuelnog osvajača, Arsenal.

Wenger je u drugom poluvremenu na teren ubacio Alexisa, Girouda i Oxlade-Chamberlaina, ali nije uspio da 'prelomi' utakmicu na stranu Arsenala. 

FA Kup, četvrtfinale:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal - Hull 0:0

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi