Sjajni Mane oborio nevjerovatan rekord u Premier ligi
Upisali su čak 40 pobjeda i devet neriješenih rezultata.

Ovo nije bilo nimalo lako

Sjajni Mane oborio nevjerovatan rekord u Premier ligi

E. Oštraković

Ekipa Liverpoola posljednje dvije sezone igra sjajno, te nerijetko obore neki od rekorda u Premier ligi.

Skoro dvije sedmice nakon utakmice sa Arsenalom iz Liverpoola su objavili da je njihov nogometaš oborio nevjerovatan rekord.

Naime, Mane je nastupio protiv Arsenala, koju je Liverpool dobio sa 3:1. Njemu je to bila pedeseta utakmica u nizu u Premier ligi na Anfieldu bez poraza.

On je u Liverpool stigao 2016 godine, a od tada Liverpool nije izgubio niti jednu utakmicu u Premier ligi na svom terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upisali su čak 40 pobjeda i devet neriješenih rezultata. Zanimljivo je to da je niz na Anfieldu krenuo u dresu Southamptona kada je na Anfieldu odigrao 1:1.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi