Milner na svoj način prokomentarisao Maneovu nervozu i nasmijao mnoge

Kakav kralj!

Milner na svoj način prokomentarisao Maneovu nervozu i nasmijao mnoge

S. Grebović

Liverpool je za vikend bio ubjedljiv u gostima kod Burnleya, slavivši sa visokih 3:0.

Popularni Redsi su na teškom gostovanju Turf Mooru došli do pobjede pogocima Manea, Firmina i autogolom Wooda i tako upisali četvrti trijumf u isto toliko odigranih kola.

Rezultat je mogao da bude i ubjedljiviji da je Mohamed Salah bio malo manje sebičan. Naime, Egipćanin se u par situacija našao u izglednoj šansi kada je mogao dodati svojim saigračima, preciznije Firminu i Maneu, što ovaj nije uradio.

To mu je itekako zamjerio Senegalac koji je nakon što je zamijenjen na klupi naprosto "podivljao". Engleski mediji nakon ovog incidenta bruje o potencijalnom sukobu na relaciji Salah-Mane, a stvar je na originalan način morao smirivati James Milner.

Naime, veznjak Liverpoola je na svoj Instagram postavio sliku kako sjedi pored nervoznog Manea na pomenutoj utakmici uz opis:

"Možda sam pogrešno pročitao ovo, ali poprilično sam siguran da je Sadio protestvovao što ja nisam dobio šansu na ovoj utakmici".

Kao i uvijek, bivši engleski reprezentativac na nivou.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

zaboti janos
Ljubomora i zavist kad tad ispliva,Mane!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti