Sjajni Menalo u sudijskoj nadoknadi Olimpiji donio prolazak dalje!

Novi gol bh. ofanzivca

Sjajni Menalo u sudijskoj nadoknadi Olimpiji donio prolazak dalje!

A. Čaušević

Olimpija se plasirala u drugo pretkolo Evropske lige gostujućom pobjedom na ekipom RFS sa 0:2 te tako prošla dalje sa ukupnih 4:3.

Latvijci su na opšte iznenađenje slavili u Ljubljani sa 2:3, a u revanš meču su ih minute dijelile od prolaska dalje.

Gosti iz Ljubljane su golove postizali u nadoknadi izgubljenog vremena, a strijelac gola vrijednog prolaska dalje bio je Luka Menalo.

U prvoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena Olimpija je stigla do vodstva, na asistenciju Tomislava Tomića pogodio je Endri Čekići.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Rezultat se nije mijenjao sve do 92. minute kada Menalo zabija za 0:2 te tako svom timu donosi plasman u drugo pretkolo Evropske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi