Sjajno otvaranje meča na Maksimiru, Zvezda rano ostala s igračem manje

Evropska liga

Sjajno otvaranje meča na Maksimiru, Zvezda rano ostala s igračem manje

E. Škorić

Od 21 sat igraju se mečevi 4. kola grupne faze Evropske lige.

Na Maksimiru se sastaju Dinamo i Rapid iz Beča, a trenutno je 1:1. Austrijanci su poveli golom Knasullnera već u osmoj minuti, ali je u 12. minuti Bruno Petković izjednačio na 1:1.

U ovom duelu starteri su bh. nogometaši Amer Gojak kod domaćih i Srđan Grahovac kod gostiju. Na klupi Modrih je Luka Menalo.

Zvezda je u Beogradu ugostila danski Midtjylland, no u velikim je problemima. Za sada nema golova, ali je Degenek u 12. minuti dobiio direktan crveni karton.

Već dva gola pala su u Belgiji na meču Anterpa i Fenerbahčea. Gosti iz Istanbula već vode 2:0 golovima Yandasa i Meyera, a zanimljivo da utakmicu sudi bh. sudija Irfan Peljto.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamza123456789
Boli nas racku
1 3
Realist
Pa kad ce vise Krznar shvatit da je Petko cista 10 i tu vlada terenom, a ne 9 jer tu njegova tehnika ne dolazi do izražaja. Igro je ove sezone par utakmica iza Andrića i Jurića i svaki put je to izgledalo vrhunski.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije