"Sjećam li se posljednjeg meča s Arsenalom? Da, ali bolje da sam ga zaboravio"

Milan se tada provukao

"Sjećam li se posljednjeg meča s Arsenalom? Da, ali bolje da sam ga zaboravio"

E. Škorić

Milanov tim menadžer Christian Abbiati očekuje dobar meč protiv Arsenala u Evropskoj ligi.

Milan će u osmini finala Evropske lige igrati dvomeč protiv Arsenala i nekako su se prerano sastali velikani evropskog nogometa i dva velika favorita za osvajanje turnira čije se finale igra u Lyonu.

"Kada su nam ostale četiri mogućnosti, iskreno sam se nadao Salzburgu, ali fascinantna je historijska poveznica s Arsenalom. Bit će to spektakularni mečevi. Arsenal možda nije kao nekad što je bio, ali i dalje su veliki klub koji igra kvalitetan nogomet", kazao je nekadašnji golman Milana.

"Posljednji meč? Sjećam se, ali radije bih ga zaboravio. Pobijedli smo 4:0 kdo kuće, a onda smo u Londonu gubili 3:0 i zamalo smo ispali. Na kraju smo ipak prošli dalje, ali nadam se da se neće ta greška ponoviti i ovaj put", ističe Abbiati, pa na kraju dodaje:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"San Siro će definitivno biti pun, navijači će nam pomoći, a Milan to definitivno može. Mi smo jak tim i nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije