11

Komentari (11)

Sarica Kao da je kombi pregazio.....jedna stvar, udarac, na snimku se vidi, Ono sto bi se reklo cuska od pozada, znaci udarac u potiljak, a oni prezentiraju udarac ispod desnog oka I masnicu pa kako vas nije stid! Drzava Muppet Show plus Alan Ford!
adrahz
Picke jedne uvjjek ste kupovali utakmice i titule
Plavi orkestar
Fk Njanjajevo= Monty Python
user1574859714
Tako pitari bi stalno nesto dobili pa fasuju osam komada u dvije utakmice ? Njihova utrenirana prica oni ce razbit,pobijedit itd
Div iz šehera
Kupljeno ko dan
zmijuga.loma
Padavicar haha. Jel povratio 3 puta mala pitarska p
ratip irats
To je sudija iz neznanja, gdje bi on plavim pomagao. Jos ih je sve trebao istuci, nije ih stid...
MehoS
Povratio 3 puta? Pa dobro je ikako ziv ostao poslije ovakvog udarca?!?!?! Pa nije te autobus udario njanjo. ?????????
lijevapolutka
Koliko puta ono povrati, dva ili tri puta? Hahahahahahahahaha
Kako su ti u svlačionici napravili masnicu dr karabeg i kompanija. Sram te bilo. Sve se saznalo nakon duže vremena. Potez sudije je za zatvora i doživotne diskvalifikacije iz sporta a to što ste uradili u svlačionici i smislili scenarij, to treba da vas bude stid i sram.
manijaci
Oduvijek su znali padati hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.