Sjećate li se Čahtarevića? U bivšem klubu će raditi kao trener

Nekada odličan igrač

Sjećate li se Čahtarevića? U bivšem klubu će raditi kao trener

Ime Vahidina Čahtarevića dobro je poznato onim starijim ljubiteljima Premijer lige BiH. Bio je klasan vezni igrač, prefinjenog kova, a iako je jedan dio karijere proveo u Sarajevu, najbolje partije daleko je pružao u bihaćkom Jedinstvu.

Otkako je 'okačio kopačke o klin' o Čahtareviću se rijetko šta može pročitati. Na jedno vrijeme se iz fudbala bio totalno povukao, no u međuvremenu je odlučio da uplovi u trenerske vode.

Najprije je radio u Saudijskoj Arabiji kao asistent Kemalu Alispahiću u Al-Qaisumi, a kako je azijskoj avanturi došao kraj, Čahtarević je dobio priliku da radi u Jedinstvu iz Bihaća u kojem će biti zadužen za pretpionirsku uzrast.

"Taj posao mi neće biti stran. I u Saudijskoj Arabiji sam imao priliku da radim s djecom, tako da se radujem novom izazovu", kazao je, između ostalog, Čahtarević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo je u omladinski pogon dovelo također i Ervina Smailagića, nekadašnjeg igrača Željezničara, koji će biti zadužen za rad s kadetima. Juniore će trenirati Denis Čavkić, a pionire Asmir Pašagić.

Fotografija Nogometni klub

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi