Sjećate li se Chinedu Obasija? Pronašao je novi klub

Potpisao do kraja sezone

Sjećate li se Chinedu Obasija? Pronašao je novi klub

Nekadašnji napadač Hoffenheima i Schalkea Chinedu Obasi potpisao je ugovor sa Boltonom.

Obasi, koji je našoj javnosti poznat iz vremena kada je u Hoffenheimu svlačionicu dijelio sa Salihovićem i Ibiševićem, potpisao je ugovor sa Boltonom do kraja tekuće sezone.

Podsjetimo, Bolton se trenutno takmiči u Championshiupu, a trenutno je na 16. poziciji. Obasi je njihovo drugo pojačanje u samo dvije sedmice jer je prije njega stigao i Jan Kirchoff.

Osim Schalkea i Hoffeheima, Obasi je tokom kariejre igrao za norveški Lyn, švedski AIK iz Solne i kineski Shenzhen. On trenutno ima 31 godinu i sigurno da ima još mnogo toga da ponudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi