Sjećate li se kada je Messi pokazivao Neymaru s kojeg planeta dolazi?

Urnebesan video

Sjećate li se kada je Messi pokazivao Neymaru s kojeg planeta dolazi?

E. Čaušević

Lionel Messi sigurno je jedan od najboljih fudbalera koje je ovaj sport ikada imao, a za mnoge je i broj jedan u tom segmentu.

Argentinski fudbaler je u proteklih desetak godina osvojio sve što se moglo osvojiti s Barcelonom, ali i na individualnom planu. Naravno, glavni konkurent mu je Cristiano Ronaldo dok su svi ostali fudbaleri nekoliko mjesta ispod ovog dvojca.

Na društvenim mrežama ovih dana pojavio se još jedan urnebesan video koji je nasmijao mnoge. Video je star više od godinu dana, a nastao je na ljeto 2017. godine kada se Barcelona pripremala za novu sezonu.

Tada je član Barcelone bio i Neymar koji je također akter ovog videa. Messi je Neymaru pokazivao nešto na tribinama, a onda je video postao hit s opisom "Messi pokazuje Neymaru s kojeg planeta dolazi".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Dino_2000
Messi je ustvari Lik iz crtića Alf, vanzemaljac,čak i liče,njuška i šiške.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije