Veliki problemi za PSG, Cavani se povrijedio! Tuchel: Ne izgleda mi dobro
Cavani je morao napustiti teren na poluvremenu

Parižani u problemima pred utakmicu Lige prvaka protiv Uniteda

Veliki problemi za PSG, Cavani se povrijedio! Tuchel: Ne izgleda mi dobro

S. Pašalić, foto: EPA

PSG je danas teže od očekivanog stigao do pobjede protiv Bordeauxa sa 1:0.

Parižani su do pobjede stigli golom sa bijele tačke u 42 minuti, a strijelac je bio Edinson Cavani. Međutim PSG bi čini se mogao skupo platiti pobjedu u utakmici koja im i nije bila toliko bitna.

Naime, Cavani je već na poluvremenu ostao u svlačionici a zamijenio ga je Kylian Mbappe.

Prve informacije ne idu u korist Parižana jer kako prenose francuski mediji Cavani je osjetio bol u butnom mišiću zbog čega je i bio zamijenjen.

Nakon utakmice Thomas Tuchel nije izgledao zadovoljno dok je davao izjavu novinarima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ne, nemam dobre vijseti za vas. Nisam siguran da će nastupiti u utorak, ali s obzirom da je morao napustiti teren na poluvremenu bojim se da je ozbiljno", rekao je Tuchel.

PSG u utorak igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda, a nakon što je ostao bez Neymara čini si da će trener PSG-a biti i bez Cavanija tako da će od ubitačnog trojca iz napada ostati samo sa Kylianom Mbappeom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi