Sjećate li se Kanea u ulozi golmana? On bi to želio zauvijek zaboraviti
Par trenutaka nakon što je navukao rukavice, Kane je primio komičan gol

Napadač Spursa se tada nije proslavio

Sjećate li se Kanea u ulozi golmana? On bi to želio zauvijek zaboraviti

S. Pašalić

Harry Kane je tokom posljednjih godina postao najbolji igrač Tottenhama i miljenik navijača.

Engleski napadač je prošao školu Spursa, a nakon što je bio na posudbama u nekoliko klubova, od sezone 2013/2014 je postao standardni član prvog tima.

Od tada je 26-godišnji Kane odigrao 265 utakmica i postigao je 173 gola u dresu Tottenhama, a u međuvremenu je postao i kapiten ovog tima.

Ipak, na današnji dan prije pet godina Tottenhama je igrao utakmicu Evropske lige protiv Asterasa, a Kane je zbog jedne stvari ostao upamćen.

Spursi su slavili sa 5:1, a Kane je postigao hat-trick, ali je u posljednjim minutama morao zamijeniti Llorisa na golu koji je dobio crveni karton s obzirom da su već bile izvršene sve tri izmjene.

Kane se ipak nije proslavio s obzirom da je odmah primio gol i to na veoma komičan način.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti