Šta su igrači Tottenhama dobili kao nagradu za razbijanje Zvezde?
(Foto: EPA)

Najbolji mogući poklon

Šta su igrači Tottenhama dobili kao nagradu za razbijanje Zvezde?

M. Šljivak

Tottenham je sinoć u Londonu deklasirao Crvenu zvezdu.

Tim Mauricija Pochettina je slavio sa uvjerljivih 5:0, te je konačno ove sezone pokazao sav svoj napadački potencijal, nakon zaista teških nekoliko sedmica.

Nakon utakmice argentinski stručnjak smatra kako su ovo samo tri boda, ali je zbog pet pogodaka nagradio svoje fudbalere.

"Zadovoljan sam jer je ova pobjeda došla u pravo vrijeme. Ne osjećam se sjajno, osjećam se OK, jer je ovo samo jedna utakmica i tri osvojena boda", istakao je Pochettino i nastavio je:

"Bila nam je potrebna pobjeda da bismo igradili samopouzdanje. Ovo je sjajan način za to. Igrači su sutra dobili slobodan dan jer smo postigli pet golova", dodao je.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovakav potez je vjerovatno i prava nagrada za igrače Spursa koji su bili pod velikim pritiskom od početka sezone u kojoj nisu blistali.

Ipak, navijači ovog tima se nadaju da će uskoro sve krenuti svojim tokom i da će se Tottenham uskoro vratiti u vrh Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi