8

Komentari (8)

gaziiiiJAaaa
Koja titula Engleske lige, kao i Lige Sampiona mu je najdraza u dresu 56SENALA?
Mirso12212
Da li si ti ikada OSVOJIO Ligu Šampiona? NISIIII!!!!! TO ZNAČI DA SI LUZER!!!!!!!!
VelaHavle
Hahahah gazije pacenika... on se javlja cak i na clanke o Senderosu... ili ga je neki igrac Arsenala silovao kad je bio mali, ili je on pritanjeni navijac arsenala.... nema treceg
gaziiiiJAaaa
Molim redakciju da psovke i neargumentovane komentare sankcionisu..do duse to je vise pitanje KUCNOG ODGOJA..
Mirso12212
gaziiiiJAaaa
Sellam, SamiAm, mislim SakeArsenal, mislim topnik odnosno dr.Nele i ovaj yossssnesto..ucini dobro djelo, ne kaljal ISTINU!! Sellam.
yossarian
@56Dijagazija Učini dobro djelo, kad te ljudi banuju, prihvati istinu da su to učinili sa dobrim razlogom i nemoj napraviti novi mejl i nemoj registrovati novi profil sa jednim A ili I više. Prihvati činjenicu da ti je profesionalac uspostavio 9-10 dijagnoza, da te zbog toga zove 56Dijagazija (gazija sa 5-6 dijagnoza, ima dijagnoza više, ali upućeni znaju zašto je baš 56). Ne kaljaj istinu, prihvati činjenicu da si nepismen, da se trebaš vratiti učiteljici da ti objasni kako se doduše piše zajedno, a ne "do duše". Spoznaj fakat da si dosadan kao proliv, neinventivan, neinteligentan, što tvoje dijagnoze čini još neprijatnijim po okolinu. Da dolaziš na redovne sesije, rekao bih ti istinu na nešto blaži, tebi sigurno prihvatljiviji način. Nećeš da dođeš i mislim da je šteta, iskustvo mi govori da nisi potpuno izgubljen slučaj. Ako se odmah javiš stručnjaku.
Mirso12212
Ti si Bolesnik( Mislim na gaziju naravno )
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.