Sjećete se Maxija Lopeza? U 37. godini je pred novom avanturom

Prekaljeni argentinski napadač

Sjećete se Maxija Lopeza? U 37. godini je pred novom avanturom

A. Čaušević

Maxi Lopez je postao poznat više po prevari Wande Nare i njenim odlaskom Mauru Icardiju nego po majstorijama na fudbalskom terenu. 

Iskusni argentinski napadač se u 37. godini nalazi pred novom avanturom. Uskoro će potpisati ugovor s italijanskim trećeligašem Sambenedetteseom.

Sambenedettese je ove sezone igrao razigravanja za plasman u Seriju B, a tim koji sa klupe predvodi Paolo Montero će i u novoj sezoni također imati visoke ambicije.

Maxi Lopez je u takmičarskoj godini 2019/20 nosio dres Crotoena, a u Italiji je još igrao za Cataniju, milan, Sampdoriju, Chievo i Udinese.

Argentinac je izdanak River Plate, a prvi evropski klub mu je bila Barcelona. Igrao je još u Brazilu i Rusiji.

Top Komentari

miki30
Mi se sjećamo njeg naravno al ipak ste nas trebali podsjetiti ono već znate šta... Wanda..jer niste je danas nikako spomenuli.
3 1
dinass
On je poznat samo po zeni i njegom krhaci
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi