Nakon Wande i Maura nesretni Maxi sam sebi stvorio nove neprijatelje
Foto - EPA

Argentinac ima dugačak jezik

Nakon Wande i Maura nesretni Maxi sam sebi stvorio nove neprijatelje

M. Šljivak

Argentinski fudbaler Maxi Lopez ima životnu priču koja je zrela za jednog dobrog filmskog scenarija.

Sve što mu se dešavalo u fudbalskoj karijeri je zaista nevjerovatno, a naravno da je glavna priča prevara njegove bivše supruge Wande sa saigračem Maurom Icardijem.

Međutim, činjenica da ne voli previše da šuti stvara mu konstantne probleme, pa je iskusni fudbaler sam sebi stvorio nove neprijatelje.

Rukovodstvo Crotonea pokrenulo je istragu protiv njega jer je u izjavama žestoko kritikao predsjednika rimskog Lazija Claudija Lotita.

"Ako Italija napravi ono što je Francuska izbit će Treći svjetski rat", rekao je za Tyc Sports Maxi i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Predsjednik Lazija Claudio Lotito je predsjednik Fudbalskog saveza Italije. Da se njega pita, igralo bi se prije mjesec dana", kazao je Maxi.

Crotone se odmah ogradio od izjava svog fudbalera. Potvrdili su da će 36-godišnji napadač biti kažnjen, a prozivanjem Lotita Lopez je sam sebi stvorio nove neprijatelje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi