Sjedinjene Američke Države se ponovo dive Zlatanu Ibrahimoviću!

Odigrao jednu od partija života

Sjedinjene Američke Države se ponovo dive Zlatanu Ibrahimoviću!

Fudbaleri Los Angeles Galaxyja pobijedili su rano jutros po našem vremenu u gradskom derbiju Los Angeles FC sa 3:2, a briljirao je Zlatan Ibrahimović.

Ibrakadabra je, samo dan nakon intervjua u kojem je rekao da je on u MLS ligi kao Ferrari naspram Fiata, odigrao jednu od partija života te je postigao drugi hat-trick u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nekadašnji napadač Manchester Uniteda pogađao je u 8., 56. i 70. minuti, do je s druge strane Carlos Vela postigao oba gola za protivničku ekipu.

Posebno impresivan bio je Zlatanov gol za 1:1 kada je na fantastičan način primio loptu, oslobodio se čuvara i nevjerovatnim udarcem matirao protivničkog golmana.

Inače, Galaxy je sinoć porazio lidera Zapadne konferencije i primakao mu se na devet bodova zaostatka te sada zauzima drugu poziciju u ovoj konferenciji. Ibrahimović je drugi strijalac lige sa 16 golova, dok je Carlos Vela ostao uvjerljivo prvi sa 21.

Narednu utakmicu Los Angeles FC igra protiv Atlanta Uniteda, a Galaxy protiv Portland Timbersa.

Top Komentari

red devil mo
Zlatan je postigao savrsen hat-trick (golovi sa obe noge i glavom). Treba i to spomenut.
7 0
MirzaBarucic
KRALJ
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti