Ibrahimović: Ne vraćam se u klubove u kojima sam igrao, ali tu ekipu ne bih mogao odbiti

Razmišlja o budućnosti

Ibrahimović: Ne vraćam se u klubove u kojima sam igrao, ali tu ekipu ne bih mogao odbiti

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović još uvijek ne razmišlja o odlasku u penziju.

Ibrahimoviću veoma dobro ide u LA Galaxyju i poručio je da će igrati sve dok se dobro osjeća. No, po prvi put Ibra je pričao i šta bi mogao raditi nakon završetka karijere.

Šveđanin je poručio da se vidi jednog dana na mjestu sportskog direktora nekog tima, a izjavio je da bi to možda mogao biti Ajax iako se ne voli vraćati u klubove za koje je nekada igrao.

"Ne vraćam se u klubove za koje sam igra, ali nakon završetka igračke karijere možda mogu postati sportski direktor. I to u Ajaxu gdje bih radio bolji posao od bilo koga ko je u klubu. Ajax je moj klub i ponosan sam što sam tu igrao", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović s LA Galaxyjem ima ugovor do kraja ove godine i još uvijek nije otkrio svoje planove nakon toga. Za nekoliko mjeseci će napuniti 38 godina i sigurno da je sve bliže kraj karijere legendarnog napaača.

Top Komentari

zazamir
seres previse Ibro
8 1
Blueboy
Tako si govorio i za Milan da ces doci kao sportski direktor.Preseravas i ti nekad
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi